LV-RPG

|Forum Serwerowe LV-RPG|IP Teamspeak3: 145.239.82.226:10356|

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Forum Założył _MatarSKKRT217

#1 2017-12-04 15:48:39

CytrynQa
Administrator
Liczba postów: 3
WindowsChrome 62.0.3202.94

Rekrutacja na Supporta

Witam was w Dzisiejszym Dniu chcialbym otworzyl Rekrutację na moderatora zapraszam do Skladania !
Imie:
Lat:
serial:
uid:
posiadasz ts3,Mumble,Skype,Discord?:
Cos o sobie Minimum 3 zdania:
Cos od siebie:
Komendy Supporta:
Dziekuje za napisanie pozdrawiam!

#2 2017-12-04 15:54:28

KaczorGaming
Moderator
Liczba postów: 2

Odp: Rekrutacja na Supporta

Imie:Mateusz
Lat:15
serial:A0DC151CE49189DE014FF07EFB968D12
uid:49
posiadasz ts3,Mumble,Skype,Discord?:Ts3
Cos o sobie Minimum 3 zdania:
Mam na imię Mateusz oraz mam 15 lat. Moja pasja jest sport, a konkretnie piłka nożna. Staram się rozwijać pod tym względem grając w klubie piłkarskim na pozycji pomocnik/napastnik. Jak większość nastolatków uczęszczam normalnie do szkoły, konkretnie gimnazjum. Oderwanie od życia codziennego, problemów są dla mnie gry i . W MTA gram już około półtora roku. Moja przygoda z tą grą rozpoczęła się od tego jak mój kolega polecił mi ją. Zacząłem grać i bardzo się wciągnąłem. Po paru miesiącach gry stwierdziłem, że zacznę prezentować to jak sobie radzę w tej grze oraz zaprezentuję ją ogólnie na YouTube. Gram też w gry typu Rocket League, Battlefield 2 Bad Company, Blood and Becon, FIFA itp. Jestem miły, uprzejmy opanowany, kulturalny, nieśmiały. Nie znoszę chamstwa i braku kultury. Nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości. Chętnie pomagam, jeżeli tylko mogę. Jak każdy potrafię się zdenerwować, lecz staram się nie okazywać złości innym. Innymi moimi zainteresowaniami są: świat piłki nożnej/futbolu, konkretnie różne transfery itp. Jestem też zagorzałym kibicem paru kubów oraz naszej reprezentacji. Interesuję się też od pewnego czasu Strażą Miejską w MTA jak i rzeczywistości. Kiedyś jak dostałem się na pewnym serwerze do takiej Frakcji to bardzo mnie wciągnęła i zacząłem rozwijać moją wiedzę na jej temat.
Cos od siebie:Ponieważ, chcę pomóc serwerowi w rozwoju oraz wiem co się na takiej randze robi. Posiadam duże doświadczenie na tego typu rangach z innych serwerów. Mam też wielkie chęci do objęcia tej posady. Lubię wykonywać obowiązki moderatora i nie mam z nimi problemów. Serwer bardzo przypadł mi do gustu i spodobał mi się, a ranga taka jak moderator na nim to byłby dla mnie zaszczyt. Otrzymując taką rangę starałbym się szansy mojej nie zmarnować i bardzo bym się starał. Bym sumiennie wykonywał swoje obowiązki. Pomagał i sprawiedliwie podchodził do spraw.
Co zrobisz na serwerach: Postaram się godnie spełniać moje obowiązki, często organizować eventy zgodnie z chęciami graczy. Pomagał innym, postępował sprawiedliwie.
Komendy Supporta:/kick nick gracz powód  /warn ostrzeżenie  /tp /op /th /jp /fix id /k /b /warn /tt /inv

Życzę wszystkim Powodzenia [dblpt]D liczę na was

Ostatnio edytowany przez KaczorGaming (2017-12-04 16:02:10)

#3 2017-12-04 15:59:11

SQuBaNy
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Firefox 57.0

Imie:Krystian
Lat:14
serial:4E7837F54EDD706A013A35DCC2CB8A53
uid:54
posiadasz ts3,Mumble,Skype,Discord?:TS3,Muble
Cos o sobie Minimum 3 zdania:Jestem Krystian i lubię grać w MTA [dblpt]D.Bardzo milo spędzam czas na świeżym powietrzu w mieście spaliny ;p.No i lubię grać w piłkę nożną a choć nie potrafię.
Cos od siebie:Powodzenia Wszystkim !
Komendy Supporta:/tp /op /th /jp /fix id /k /b /warn /tt /inv

#4 2017-12-04 16:06:51

F5rB
Użytkownik
WindowsChrome 52.0.2743.116

Imię: Michał
Lat:17 jutro 18
Serial: 73AD49B61D1A9D4BD87FD7F3FE645634
UID:50
Czy Posiadasz: tak mam Ts3,Skype
Coś o sobie: Mam na Imię Michał mam 18 Lat (Jutro). Lubię bardzo grać w MTA na Serwerach RPG.
Mam Dobre doświadczenie w byciu moderatorem byłem nie raz moderatorem na serwerach.
Coś od Siebie: Mam Nadzieje ze ja się dostane na to Miejsce bym Się bardzo cieszył z tego i bym był bardzo pomocny innym Graczą gdy by mieli jakiś problem.
Komendy Supportera: K= /kick id gracza lub nick powód, b= /ban id gracza lub nick powód, tt=tepniencie gracza do mnie, th tepniencie się do gracza, cl czyszczenie repportów
Spec=obserwowanie gracza, ttv= przenosisz się do wybranego pojazdu dobra tyle znam dziękuję i Pozdrawiam. Jak coś to się pomyliłem  jak tworzyłem konto i dałem F5rB a miało być F5rN.

Ostatnio edytowany przez F5rB (2017-12-04 16:10:17)

#5 2017-12-04 16:49:40

Ozzaku
Użytkownik
Windows 7Chrome 62.0.3202.94

Imie:Karol
Lat:16
serial:FEE229045AFED56C2961589F0C6FA4A2
uid:52
posiadasz ts3,Mumble,Skype,Discord?:ts3,Skype,
Cos o sobie Minimum 3 zdania:Witam bardzo serdecznie ,mam na imię Karol ,mam 16 lat w tym roku 17 ^^, interesuje się informatyką i sportem. W sporcie to najbardziej piłka nożna uwielbiam w nią grać interesuje się też ciekawymi zajęciami sportowymi na przykład biegi ,siatkówka lub tenis stołowy . Gram w wiele serwerów ale najbardziej podoba mi się ten. Spodobała mi się rola supportera ,ponieważ dużo w niej się dzieję przybywają nowi gracze potrzebują pomocy . Uwielbiam pomagać innym graczom jak w ,,Grze MTA " tak i w życiu codziennym .Gram 1 dzien na serwerze , są różne zabawy wymyślane przez administracje.Bardzo chciałbym ,żeby ten serwer dalej się rozwijał jak dotychczas .
Cos od siebie:Witam Bardzo chciał bym się dostać na supportera ponieważ to wszystko ogarniam i wiem o co tu chodzi.Byłem juz nie raz moderatorem a nawet na wyższej randze i dobrze się sprawowałem.Nikt do mnie nigdy nie miał żadnych zastrzeżeń .
Komendy Supporta:/kick nick gracz powód  /warn ostrzeżenie  /tp /op /th /jp /fix id /k /b /warn /tt /inv

#6 2017-12-04 17:09:30

jojk33
Użytkownik

Imie: Patryk na drugie Wojtek.
Lat: Mam aktualntie 14 lat.
serial: Mój serial to C19F844A49D6969B710A16D2A52263B2.
uid: Moje uid to 59.
posiadasz ts3,Mumble,Skype,Discord?: Posiadam.
Cos o sobie Minimum 3 zdania: Cześć jetem Patryk na mówią na mnie Wojtek. Mam 14 lat mieszkam na wsi. Mam dużo zainteresowań które są zapisane pod spodem. Mam dwie starsze siostry i młodszego brata. Zdałem do siódmej klasy podstawówki. Z góry przepraszam za orto ale jestem dysgrafem ale z pismem spoko nawet. To tyle jeżeli chodzi o mnie.Uwielbiam słuchać hip-hopu i techno, dlatego często wyjeżdżam z kumplami na kilkudniowe imprezy muzyczne. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Choć bardzo lubię pracować z komputerem to staram się nie spędzać przy nim zbyt dużo czasu.e jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym moja mama i siostra, które pilnują żebym więcej czasu poświęcał nauce i czytaniu książek. Nie zawsze jestem tym zachwycony i złoszczę się na nie za to, ale wiem że mają rację.
Cos od siebie: Cześć jetem Patryk na mówią na mnie Wojtek. Mam 14 lat mieszkam na wsi. Mam dużo zainteresowań które są zapisane pod spodem. Mam dwie starsze siostry i młodszego brata. Zdałem do siódmej klasy podstawówki. Z góry przepraszam za orto ale jestem dysgrafem ale z pismem spoko nawet. To tyle jeżeli chodzi o mnie.Uwielbiam słuchać hip-hopu i techno, dlatego często wyjeżdżam z kumplami na kilkudniowe imprezy muzyczne. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Choć bardzo lubię pracować z komputerem to staram się nie spędzać przy nim zbyt dużo czasu.e jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym moja mama i siostra, które pilnują żebym więcej czasu poświęcał nauce i czytaniu książek. Nie zawsze jestem tym zachwycony i złoszczę się na nie za to, ale wiem że mają rację.
Komendy Supporta: Znam bardzo dużo komend zarówno z OGRPG jak z PSRPG sam byłem już 2 razy moderaotrem na tym serwerze ale nie na tej edycji. Mogę wymienić kilkanaście komend. /spawn [teleport na spawna] /przecho [teleport na przecho] /derby ,/ztp [komendy na mapy eventowe] ,/sapd sama itd [teleport pod frakcje] , /zpj [nick/id] [czas np 5] [jednostka m/h/w] [powód] [zabranie prawa jazdy], /k [nick/id] [powód] [wyrzucenie gracza z serwera] ,/cv [marka pojazdu] [zrespienie danego pojzadu] /dv [usnięcie respionego pojazdu w którym się znajdzujesz] /b [nick/id] [czas np 10] [jednostka m/h/w] [powód] [zbanowanie gracza] /pb [nick/id] [powód] [dla wyższych rang permanetne zbanowanie gracza] /warn [nick/id] [powód] [ostrzeżenie dla gracza]. To chyba by było na tyle.

#7 2017-12-05 12:48:20

_MatarSKKRT217
Administrator
Liczba postów: 13
Windows 7Chrome 61.0.3163.100

Rekrutacja została zamknięta już wczoraj Wyniki byly wczoraj
Zamykam i przenosze

f76496.jpg

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka